Hempcrete Pavilion

Een nieuw paviljoen voor Groene Mient

En nieuw paviljoen in de binnentuin van de Vereniging Groene Mient wordt door de bewoners zelf gebouwd deze zomer in samenwerking met Mas con Menos. Binnenkort meer over dit deels circulair uitgewerkt ontwerp.

De houtconstructie van het dak wordt gebouwd met de dakbalken van de oude school die eerst op dit terrein stond. De 400 mm dikke wanden worden gestort met hempcrete, een mengsel van water, hennep en kalk. Het dak wordt belegd met turfbalen die ingezaaid worden met grassen en de lokale planten en bloemen. Het geheel zal een laag tuinhuis/paviljoen worden voor gezamelijk gebruik als hobbyruimte, atelier, vergadering etc.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!